X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon, Ceban și Greceanîi în fața presei: O altă alegere nu putea fi

4 noi. 2019,, 00:05   Politică
9189 4

După prelucrarea a peste 90% din buletinele de vot, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, președintele Parlamentrului Zinaida Greceanîi și candidatul PSRM la funcția de primar al capitali, Ion Ceban. au ieșit în fața presei, informează Noi.md.

Șeful statului l-a felicitat pe Ion Ceban cu victoria obținută, însă i-a reamintit faptul că acesta trebuie să fie primarul tuturor, atît a celor care au votat pentru el, cît și a celor care au votat pentru Andrei Năstase.

”De azi începe o filă nou în istoria moderă a municipiului Chișinău. Nici un fel de eurofrie să nu fie, oamenii așteaptă rezultate, lucruri bune. Categoric să nu faceți politică în primărie, vor face cei din Parlament dacă este neccesar. Oamenii vor să se schimbe lucrurile spre bine”, a spus Igor Dodon.

Totodată acesta și-a exprimat sprijinul pentru Guvernul Sandu și a reiterat faptul că își dorește ca coaliția de la guvernare să se mențină și să aibă o continuitate și la nivel local.

La rîndul său, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a menționat că în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor locale, PSRM a reușit să cîștige peste 80 de primării din țară, printre care patru primari raionali au fost aleși candidații socialiști. Aceasta i-a dorit succes lui Ion Ceban menționînd că altfel nici nu putea fi.


”Ion Ceban este unica persoană care știe exact ce trebuie să facă în primăria mun. Chișinău, începînd chiar de mîine”, a conchis Greaceanîi.

Primarul nou ale, Ion Ceban a mulțumit alegătorilor pentru că au ieșit la vot, dar și echipei care l-a susținut în toate și în mod special familie și soției pentru sprijin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?