COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Dodon, către Sandu: Nimeni nu v-a invitat la coaliție, mesajul a fost altul

Dodon, către Sandu: Nimeni nu v-a invitat la coaliție, mesajul a fost altul

Președintele Igor Dodon insistă pe declanșarea alegerilor parlamentare anticipate, în condițiile în care "tranzacțiile cu deputați" în Parlament continuă.

Demnitarul spune că Parlamentul trebuie curățit de deputați corupți, iar planurile grupării lui Plahotniuc respinse categoric. Anume acest mesaj, spune Dodon, a încercat să-l transmită liderilor PAS și platformei DA, dar nu a fost auzit.

„Voi ce faceți? Vă aliniați pe agenda lui Plahotniuc? Spuneți că luptați, iar pe de altă parte faceți exact ce vă spune. Am văzut că ați refuzat propunerea noastră pentru a avea un dialog. Nimeni nu v-a invitat să facem coaliție, mesajul a fost altul: nu vă legați cu bandiții, haideți să luăm o decizie de principiu. Vedeți că cumpără deputați mai departe? Nu vă bucurați, mîine o să ia de la voi. El deja are aproape 30 de deputați, iar voi vă bucurați ca copiii mici”, a spus Dodon în cadrul unei noi ediții a emisiunii „Președintele răspunde”.


Șeful statului nu exclude că în jumătate de an, gruparea în spatele căreia se află Plahotniuc, va atrage de partea sa 45-51 de deputați, dacă formațiunile de opoziție îi vor face jocul.

”Determinați-vă ce vreți! Coaliție cu bandiții faceți? Scopul meu și mesjaul către oponenți a fost: haideți să vedem ce facem, cum dizolvăm acest parlament. Dacă îi lăsați așa mai departe, în jumate de an vor avea 45-51 de deputați, o să vă mănînce”, a adăugat Dodon.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load