Dodon, către funcționarii publici: "Dvs. puteți salva țara de destabilizare"

Dodon, către funcționarii publici: "Dvs. puteți salva țara de destabilizare"

Cu referire la rezultatele unui sondaj online, care arată că Guvernul Sandu este susținut de 94,37% dintre respondenți, șeful statului a menționat într-o postare pe pagina sa de Facebook că 80% din funcționarii de stat ar fi, de asemenea, de partea noii guvernări, însă conducătorii lor se tem de represiuni din partea acesteia.


Igor Dodon face referire și la mesajele primite de la partenerii externi ai Republicii Moldova, declarînd că peste hotarele țării „este exprimată o susținere clară a noului Parlament și Guvern legitim care reprezintă interesele majorității covîrșitoare a concetățenilor noștri”.


„Noua guvernare legitimă este susținută de principalii noștri parteneri externi: Rusia, Canada, statele europene, Comisia Europeană, Consiliul Europei și altele. În asemenea condiții, unica decizie corectă va fi transmiterea pașnică a puterii către noul Parlament și Guvern legitim”, a scris Dodon.


În context, președintele țării s-a adresat tuturor funcționarilor publici, colaboratorilor structurilor de forță, militarilor: „Dumneavoastră puteți deveni elementul de bază care va lansa procesul de transmitere pașnică a puterii, dumneavoastră puteți salva țara de destabilizare!”, a adăugat Dodon.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load