COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Declarație: Capitala nu are nevoie la conducere de oameni care să învețe de la zero

Declarație: Capitala nu are nevoie la conducere de oameni care să învețe de la zero

Chișinăul se află într-o criza profundă de administrare, iată de ce are nevoie de un primar cu adevărat profesionist, a declarat șeful statului Igor Dodon într-un interviu acordat în exclusivitate portalului Noi.md.

Potrivit lui, de la viitorul primar se așteaptă soluții cît mai eficiente și care pot fi puse rapid în practică.

„Urmează turul doi și cetățenii vor decide cui încredințează acest mandat, sper că vom avea un primar cu adevărat profesionist, care cunoaște în mod real problemele orașului și are soluții pentru rezolvarea lor. Capitala nu are nevoie la conducere de oameni care să vină să învețe de la zero ce are de făcut, pășind din erori în erori, să le ia ani de zile pînă înțeleg ce se întîmpla în oraș”, a declarat Dodon.

El a mai remarcat că după aceste alegeri, există în sfîrșit, șansa de a avea o capitală funcțională, cu un consiliu municipal a cărei activitate să nu mai fie blocată.


„Avem pe de o parte PSRM care a obținut mai multe mandate decît a avut anterior, iar pe de alta parte Blocul ACUM, care a luat locul liberalilor în Consiliu, locul celor care de atâta timp blocau activitatea si se ocupau doar de interese personale sau de grup”, a conchis președintele.

Ce spune președinte despre viitorul coaliției de guvernare, reforma justiției, numirea procurorului general și remanierile guvernamentale, citiți în interviul exclusiv care va fi publicat mîine pe portalul Noi.md în rubrica Analitică și Interviuri.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load