Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon: "Candidați sînt mulți, președinte este unu"

1 oct. 2020,, 10:14   Politică
3074 14

În cadrul participării la emisiunea "Întrebarea principală" de la "NTV Moldova", șeful statului în exercițiu, Igor Dodon, a împărțit toți candidații la președinție în trei grupe, scrie aif.md.

"În prima grupă sînt cei care participă la campanie doar pentru a confirma ratingul partidului lor pentru alegerile parlamentare anticipate. Ei trebuie să arate că mai sînt încă "în viață", că nu sînt "morți". În a doua grupă sînt cei care au pierdut în diferite etape. "Lupt pentru că lupt." Nu văd rostul de a vota pentru candidații din prima și a adoua grupă, ei nu vor obține rezultate, ei au ambiții nesănătoase. Sper că în al treilea grup vor fi cel puțin doi candidați care vor vorbi despre viitorul țării. Nu doar să înțepe pe cineva, ci să vorbească despre pozitiv. Situația nu este ușoară, dar noi cu toții trăim în țara noastră, aici trăiesc copiii noștri. Ce vom face mai departe - despre asta haideți să vorbim! Eu voi vorbi doar despre ceea ce vom face bazîndu-mă pe ceea ce s- făcut deja. Candidați sînt mulți, președinte – doar unu", a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?