COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6721

Dodon: BECS nu va contesta rezultatul alegerilor parlamentare

15 iul. 10:45   Politică
1522 7

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu va contesta rezultatele alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, pentru a nu „tărăgăna procesul de formare a noului Guvern, ce ar putea duce la înrăutățirea situației din țară. Declarația a fost făcută de președintele PSRM, Igor Dodon, emisiune de la NTV.

„Avem unele observații. Dar pentru ce să contestăm, ca să lungim procesul? Din contra, noi sîntem interesați ca să fie învestit cît mai rapid Guvernul, nu este un interes politic, ci sînt interesele cetățenilor.

Guvernul trebuie să înceapă să activeze cît mai repede, oamenii așteaptă rezultate concrete.

Vedeți ce se întîmplă pe piața produselor petroliere, în agricultură unde sînt pierderi de 220 de milioane, trebuie să ne pregătim de sezonul rece. Este mult de lucru. De aceea, noi nu vom contesta”, a declarat Dodon.

Liderul socialiștilor a declarat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor vor fi o opoziție responsabilă, care „va taxa dur guvernarea, dacă aceasta va devia de la interesele cetățenilor și a țării”.


În urma alegerilor parlamentare de la 11 iulie, trei formațiuni acced în noul Legislativ - PAS, cu 63 de mandate, BECS cu 32 și Partidul Șor cu 6 fotolii de deputat.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽