X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Dodon - așteptat și astăzi la Curtea de Apel Chișinău

29 iul. 2022,, 15:54   Politică
2869 0

Igor Dodon este așteptat și astăzi la Curtea de Apel Chișinău. Acolo, magistrațîi urmează să examineze recursul depus de avocații fostului președinte cu privire la anularea deciziei instanței de a-i fi prelungit arestul la domiciliu pentru 30 de zile, transmite protv.

Ieri, a fost amînată ședința la care magistrațîi de la Curtea de Apel urmau să decidă dacă îl eliberează pe Igor Dodon din arest la domiciliu. Decizia a fost luată la solicitarea avocaților.

Pe 21 iulie, magistrații de la Judecătoria Ciocana au decis că fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, să rămînă în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Asta, după ce procurorii anticorupție au cerut prelungirea arestului preventiv.

La dată de 24 mai, Igor Dodon, a fost reținut pentru 72 de ore. De asemenea, a fost reținut pentru 72 de ore și cumnatul sau, Petru Merineanu, care, în timpul perchezițiilor, a încercat să mănînce o recipisa. Procuratura Anticorupție în comun cu CNA și SIS au descins cu percheziții la domiciliul lui din capitală, la casă părintească, dar și la baza de odihnă din Sadova care ii aparține acestuia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?