Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon a vorbit despre ceea ce îl așteaptă pe Plahotniuc dacă va reveni în Moldova

20 iun. 2019,, 07:50   Politică
9790 6

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, intenționează să se întoarcă în Moldova și va fi deja așteptat aici.

Declaraţia a fost făcută de către președintele Moldovei, Igor Dodon, într-un interviu pentru Rossiyskaya Gazeta, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea: ar putea oare să se întoarcă fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, și ce l-ar aştepta dacă, totuşi, vine în Moldova, Igor Dodon a răspuns: „A zburat, a fugit din țară. Desigur, acesta a fost un șoc pentru susținătorii săi, pentru că, de obicei, conducerea ar trebui să fie cu echipa sa, în special cu cei care au susținut-o în ultimii ani. Plahotniuc intenționează să se întoarcă și cred că aici deja va fi aşteptat”.

Șeful statului a fost întrebat dacă noile autorități intenționează să impună interzicerea părăsirii Moldovei pentru funcționarii și oamenii de afaceri asociați cu Partidul Democrat. Igor Dodon a subliniat că pentru a introduce o astfel de interdicție, trebuie mai întîi să fie preluat controlul asupra procuraturii și a autorităților de anchetă, să se obţină iniţierea dosarelor penale relevante. „Lucrăm acum în această direcție”, a spus el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?