Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Dodon a spus dacă familia prezidențială are stilist

22 noi. 2019,, 08:00   Politică
9178 4

Adesea, aparițiile publice ale familiei prezidențiale stîrnesc numeroase critici în rîndurile internauților cu privire la ținutele pentru care optează. Invitat la un interviu realizat de unimedia.info, Igor Dodon a oferit mai multe detalii despre cum el și soția lui își aleg ținutele.

Dacă cineva ar fi crezut că familia prezidențială are un stilist personal, iată că într-un interviu, Igor Dodon a declarat că singur își creează ținuta, iar în cazul evenimentelor cu un dress-cod prestabilit, atît el, cât și soția lui îl respectă cu strictețe.

Nu avem stilist, nici nu avem timp și cred că nici nu este cazul. Ceea ce ține de ținuta la unele evenimente, precum cel de la Tokyo, acolo sunt niște cerințe scrise despre cum trebuie să fie vestimentația atunci când mergi la un eveniment de post. Atunci a fost a doua oară în viață când am îmbrăcat fracul, prima oară l-am îmbrăcat 20 de ani în urmă, când am fost mire”, spune Dodon.

Tot în acest interviu Igor Dodon a oferit detalii exclusiviste despre cum… face shopping! Acesta a menționat că are nevoie de doar 5-10 minute într-un magazin ca să-și aleagă ceea de ce are nevoie.

„Ceea ce ține de vestimentație, eu cred că toți bărbații la fel procedează. Dacă soțiilor, doamnelor le place să meargă prin magazine, să aleagă… eu intru în magazin și în decurs de 5-10 minute spun ăsta, ăsta, ăsta și gata, mai mult nimic. Și, de obicei, lumea spune că aleg bine”, a încheiat Igor Dodon.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?