X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Dodon a spus care sînt cele mai importante acțiuni ale noului guvern

30 sep. 2019,, 12:40   Politică
2340 0

Într-un interviu pentru Tribuna.md, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a numit acțiunile noii puteri pe care le consideră cele mai importante, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebarea care sînt cele trei măsuri/acțiuni ale noii puteri pe care le consideră cele mai importante, președintele a menționat că, din ceea ce s-a făcut pînă acum, crede că faptul că au fost înlăturați de la conducerea unor instituții persoane care coordonau diferite scheme frauduloase, este cel mai important lucru ce s-a făcut în acest timp scurt.

”Apoi foarte important mi se pare că am început să normalizăm relațiile cu partenerii externi, inclusiv cu Federația Rusă. După mai bine de 3 ani, avem în sfârşit colaborare bilaterală la nivel parlamentar și guvernamental, avem un dialog activ cu Rusia, spre binele cetăţenilor, care am văzut în recentele sondaje de opinie că remarcă pozitiv acest lucru. În același timp, au fost reluate finanțările externe, lucru de asemenea benefic pentru țara noastră”, a spus Igor Dodon.

”Este de asemenea important că instituțiile de drept au început să lucreze liber şi începem în sfârșit să vedem progrese în dosare de rezonanţă ca furtul miliardului, concesionarea Aeroportului Chişinău, privatizarea Air Moldova şi altele. Sunt şi multe alte lucruri bune care s-au făcut în acest timp scurt, dar cred că mai important este ceea ce vom face de acum încolo şi modul în care vom rezolva problemele sociale ale cetăţenilor”, a declarat șeful statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?