Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Dodon a primit de la Putin invitația oficială la Parada Victoriei

5 iun. 2020,, 16:05   Politică
3081 8

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a primit invitația oficială din partea președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, de a participa la parada Victoriei, care va avea loc la Moscova pe data de 24 iunie, la 75 de ani de cînd o asemenea paradă s-a desfășurat în Piața Roșie.

Invitația corespunzătoare din partea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, a fost transmisă astăzi de ambasadorul Federației Ruse în țara noastră, Oleg Vasnețov.

Igor Dodon a confirmat participarea delegației oficiale a Republicii Moldova la acest eveniment. De asemenea, la parada din Moscova, alături de militarii altor state, va participa și un contingent de militari din cadrul Ministerului Apărării al Republicii Moldova.

În cadrul întrevederii de lucru, președintele RM și ambasadorul Federației Ruse au discutat un spectru larg de chestiuni legate de consolidarea și dezvoltarea parteneriatului strategic între țările noastre. În mod separat, au discutat despre măsurile întreprinse de autoritățile ambelor state în lupta cu răspîndirea coronavirusului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?