X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon a negat zvonurile despre scindarea în PSRM

9 dec. 2020,, 12:10   Politică
5432 5

Igor Dodon a negat zvonurile despre presupusa scindare în PSRM, transmite Noi.md.

În cadrul unei emisiuni de la un postul privat de televiziune, șeful statului a menționat că, dimpotrivă, rîndurile partidului s-au consolidat, relatează eNews.

"Îmi amintesc prima ședință a Parlamentului din 2014, cînd a intrat în Parlament fracțiunea Socialiștilor cu 25 de deputați. Eu am luat cuvînt la deschiderea legislativului și am spus că sîntem cea mai mare fracțiune. Atunci Filat a strigat din sală că o să vedem dacă peste o săptămînă o să fiți așa de mari. Din 2014 au prezis că jumătate din fracțiune o să plece, că o să fie scindare și așa mai departe, dar acest proces nu s-a întîmplat niciodată", a spus Igor Dodon.

Liderul informal al socialiștilor a subliniat că ultimele evoluții, dimpotrivă, au consolidat rîndurile Partidului Socialiștilor, scrie aif.md.

”Eu cred că ele sînt acum mai consolidate decît, să zicem, în primăvara anului curent. Îmi amintesc cazul cu Gațcan, cînd a plecat din PSRM, apoi s-a întors, iar noi împreună cu întreaga echipă am trecut prin toate acestea – îmi amintesc cum sclipeau ochii tuturor membrilor echipei. Acum, echipa Partidului Socialiștilor este consolidată, e sigură în ceea ce face și unde trebuie să ajungă. Zvonurile despre scindări am auzit multe, dar eu sînt ferm convins că acest lucru nu se va întîmpla și la următorul congress o să vedeți toată echipa împreună, cu o poziție comună referitor la ceea cum mergem mai departe pentru următoarele bătălii politice, care vor avea loc în anul următor”, adăugat el.


Igor Dodon a mai menționat că Congresul PSRM, la care el cel mai probabil va fi ales președinte, va avea loc pe 30 decembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?