Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1082

Dodon a încălcat decizia Curții de Apel?

4 aug. 17:38   Politică
1028 0

Învinuitul Igor Dodon a încălcat astăzi, 4 august încheierea Curții de Apel Chișinău din data de 29 iulie curent, cînd magistrații instanței i-au impus interdicția de a primi persoane străine la domiciliu, unde este reținut în arest, transmite realitatea.

Mai exact, acesta a anunțat astăzi, 4 august, prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare că a primit în vizită doi tineri, pentru a semna ca să se desfășoare referendumul consultativ la care să fie oferită șansa cetățenilor din municipiul Chișinău să decidă soarta terenului fostului Stadion Republican, pe care Guvernul deja l-a transmis Ambasadei Statelor Unite, conform deciziilor luate anterior.

„Am semnat astăzi pentru organizarea unui referendum consultativ la care să oferim dreptul cetățenilor din municipiul Chișinău să decidă soarta terenului fostului Stadion Republican, pe care Guvernul vrea să-l transmită Ambasadei Statelor Unite”, se arată în anunțul lui Dodon.

Amintim că, la sfîrșitul săptămînii trecute, Curtea de Apel Chișinău a admis parțial solicitarea procurorilor „pe cazul Dodon” și i-au interzis inculpatului socialist să iasă din casă, să primească persoane străine la domiciliu, cu excepția membrilor familiei care locuiesc în casă cu el în edificiu și mama sa.

Totodată, lui Dodon i s-a interzis comunicarea telefonică sau directă cu persoanele care sînt implicate în dosarul său.Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав