Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon a felicitat-o pe Zinaida Greceanîi cu ocazia zilei de naștere

7 feb. 2020,, 13:45   Politică
3191 2

Președintele Moldovei, Igor Dodon, a felicitat-o pe președinta Parlamentului, șeful Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi, cu prilejul zilei de naștere, transmițîndu-i sincere urări de bine împreună cu sentimentele de recunoștință pentru excelența morală, profesionalismul, dedicația și atitudinea binevoitoare de care dă dovadă, transmite Noi.md.

”Aniversarea de astăzi prilejuiește momentul de a reînnoi respectul profund pe care îl port pentru doamna Greceanîi, avînd marea onoare de a o cunoaște, drept o persoană cu demnitate, și de a lucra împreună în cele mai diverse situații și perioade. Sunt convins că nu doar cei cu care dumneaei conlucrează, dar și oamenii ale căror doleanțe le ascultă cu atenție deosebită apreciază corectitudinea, experiența, potențialul de gestionare a riscurilor, altruismul și capacitățile de lider”, a scris șeful statului pe pagina sa de socializare.

”Țin să-i mulțumesc doamnei Zinaida Greceanîi pentru prilejul continuu de a ne fi alături, cu sfaturi, soluții și, pur și simplu, cu prezență de spirit. Sunt convins că vom păstra, pe mai departe, bunele relații prietenești, dar și vom continua să promovăm valorile naționale, întru reafirmarea identității poporului Republicii Moldova”, a subliniat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?