COVID-19 în MOLDOVA

Dodon a comentat evenimentele din Parlament: "Să le fie rușine"

Dodon a comentat evenimentele din Parlament: "Să le fie rușine"

Președintele Igor Dodon a salutat faptul că în Parlament a fost asigurat cvorumul necesar pentru ca Guvernul să poată ajuta financiar cetățenii, să majoreze salariile medicilor, să dea un ajutor financiar pensionarilor, agricultorilor și altor categorii.

Șeful statului i-a criticat dur pe liderii partidelor de opoziție, care au boicotat și astăzi adoptarea acestor proiecte de legi.

"Așa cum am promis, banii vor ajunge la oameni oricât de tare s-ar împotrivi Maia Sandu, Plahotniuc, Sor, Candu, Năstase și toată această Alianță a Haosului pe care ei au creat-o. Pentru modul în care au încercat să blocheze inclusiv astăzi ca banii să ajungă la cetățeni, să le fie rușine! În rest sunt sigur că oamenii o să-i judece la vot", a declarat șeful statului.


Dodon a remarcat că autoritățile au un plan și pentru scenariul în care opoziția va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului:

"Dacă Alianța Haosului PAS, PPDA și partidele oligarhilor Plahotniuc și Sor, nu vor depune moțiune ce cenzură, Guvernul poate trece imediat la implementarea acestui pachet social pentru ajutarea cetățenilor. Dacă se va depune moțiune de cenzură, noi vom veni cu noi și noi soluții pentru ca banii să ajungă oricum la oameni", a conchis el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load