X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Dodon a comentat decizia de revocare a unor miniștri

9 noi. 2020,, 11:05   Politică
4521 2

Președintele în exercițiu Igor Dodon spune că remanierile guvernamentale vor duce la păstrarea și consolidarea stabilității politice, în această perioadă dificilă.

Declarația a fost făcută în urma ședinței saptămînale avute cu premierul Ion Chicu și spicherul Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

"Am susținut propunerea dlui prim-ministru de a rechema din funcție trei miniștri (al Economiei și Infrastructurii; Apărării; Educației, Culturii și Cercetării), dar și a viceprim-ministrului pentru Reintegrare. În același timp, s-a decis să fie acceptată demisia ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, care a depus o cerere în acest sens, vineri, 6 noiembrie, în legătură cu numirea sa în funcția de Ambasador al Republicii Moldova în Ungaria.

Am decis împreună cu șeful Guvernului că astăzi, pînă la finele zilei, vor fi numiți noii conducători ai celor patru ministere și un nou vice-premier pentru Reintegrare.

Consider că acest pas va contribui la păstrarea și consolidarea stabilității politice și social-economice în această perioadă dificilă", a comentat Igor Dodon.


Menționăm că Partidul Democrat a anunțat sîmbăta trecută că după alegeri își va retrage miniștrii din executiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?