Dodon: 60 de procurori se ocupă de dosarul meu, de furtul miliardului nimeni

16 mar. 16:11   Politică
1826 1

Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon spune că conducerea țării nu este interesată să afle adevărul despre furtul miliardului, motiv pentru care se tergiversează examinarea dosarului.

Fiind întrebat unde-i miliardul și de ce nu-l caută nimeni, Igor Dodon a spus că dacă se vor începe verficările, mai mulți demnitari de stat, riscă să fie trași la răspundere.

“Dacă o să se începă căutarea miliardului furat o să iasă la Maia Sandu și la Grosu și la toți care au votat. De ce nu-l caută? Nu-i în interesul lor. Voi nu vedeți că nimeni nu se ocupă de furtul miliardului? Nimeni. De Dodon v-am spus, se ocupă 60 de procurori, de furtul miliardului nu se ocupă nimeni pentru că dacă o să înceapă să sape acolo o să iasă tot la ei. Dacă începi să-i penalizezi, o sa-i pună la pușcărie. Stai, dar Maia Sandu pentru ce a votat de cîteva ori la ședința Guvernului? Este video, este tot. Apropo și pe Aeroport l-a votat Maia Sandu, iar acum i-au pus sub învinuire pe Leancă, pe Lazăr și pe alții . Dapoi de ce nu ai pus-o și pe Maia Sandu ?E clar că procuratura este sub ordinea lor și ei ce fac tot ce vor , dar lucrurile se vor schimba”, crede Igor Dodon.

29
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий