Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Distincții de stat din partea lui Igor Dodon pentru un grup de sportivi (FOTO,DOC)

1 apr. 2018,, 12:15   Politică
6994 1

Președintele Igor Dodon a acordat la data de 31 martie distincții de stat unui grup de persoane care au stat la baza dezvoltării voleiului în Moldova, transmite Noi.md

Potrivit șefului statului, persoanele decorate au contribuit la propagarea acestui sport, la pregătirea unor sportivi de performanță în domeniu și au obținut rezultate remarcabile în cadrul mai multor competiții naționale și internaționale.

Distincțiile au fost oferite în legătură cu desfășurarea evenimentului sportiv - Super-Cupa Republicii Moldova la volei dintre campioana națională ”Dinamo MAI” Chișinău și deținătoarea Cupei Republicii Moldova ”Astra” Chișinău, unde a participat și președinte țării.

“Am salutat participanții la competiție și le-am urat sportivilor succes. Am menționat că promovarea și dezvoltarea culturii fizice și a sportului în țara noastră constituie o prioritate pentru mine. Depunem eforturi în vederea creării unor condiții favorabile pentru pregătirea sportivilor în diverse probe către campionatele naționale și internaționale, dar și susținem și încurajăm practicarea modului sănătos de viață”, a spus Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?