Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Directorul ANRE va fi audiat în Parlament

4 mar. 2021,, 08:42   Politică
2577 1

Deputații se întrunesc astăzi în ședință plenară. Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe audieri.

Directorul Agenției Naționale pentru Reglementarea în Energetică va fi audiat astăzi în Parlament în problema creșterii prețurilor la produsele petroliere.

Audieri vor avea loc și în cazul complexul sportiv ”Chișinău Arena”. O decizie de a include aceste subiecte pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Parlamentului a fost luată de Biroul permanent, scrie sputnik.md.

La fel, deputații vor examina mai multe proiecte de lege și hotărîri, inclusiv proiectul de modificare a Legii privind administrarea și deetatizarea proprietății publice, proiectul de lege cu privire la grupurile de acțiune locală, proiectul de lege pentru ratificarea Convenției Organizației Internaționale a Muncii privind serviciile de sănătate ocupațională, proiectul de modificare a Legii cu privire la locuințe, proiectul pentru modificarea și completarea Legii cu privire la avocatură, proiectul de hotărîre cu privire la Raportul Comisiei ”Laundromat”. Parlamentul se va întruni în ședință plenară cu începere de la ora 10:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?