Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Directorul AIPA, Vadim Curmei, și-a dat demisia

1 sep. 2021,, 21:52   Politică
2837 1

Vadim Curmei pleacă de la șefia Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că a venit momentul să facă un nou pas în carieră și că în următoarea perioadă va fi numit într-o funcție de mare responsabilitate.

„Dragi colegi de echipă! Toamna este perioada unică din an care oferă un tablou perfect de culori, care i-a inspirat chiar și pe marii scriitori. Pentru lucrătorii din agricultură, tot toamna este anotimpul cînd poți face o totalizare. Cu mici detalii intervin și eu. Astăzi, a fost ultima mea zi de lucru în calitate de Director al AIPA. A venit momentul să fac un nou pas în carieră și, chiar dacă mă retrag din echipa, vă anunț că oricum vom continua să facem un lucru comun.

În scurt timp, urmează să fiu numit într-o funcție de mare responsabilitate, care presupune mai multe tangențe cu activitatea desfășurată pînă în prezent. Acest lucru mă bucură enorm, or anii dedicați domeniului dat au devenit o parte importantă a vieții mele.

Vreau să mulțumesc echipei AIPA pentru dedicația de care ați dat dovadă în toți acești ani cît am lucrat împreună. Fără implicarea și dăruirea comuncă nu am fi reușit să obținem rezultatele frumoase cu care ne mîndrim acum. Rămîneți la fel de devotați muncii pe care o depuneți, pentru că numai așa veți reuși și în continuare să faceți lucruri bune pentru agricultori, pentru țară”, scris acesta, într-o postare pe Facebook.


Vadim Curmei a fost numit șef la AIPA în anul 2016.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?