X 
Cutremure stiri: 506

Difuzarea unui spot electoral al lui Renato Usatîi, interzisă din cauza sintagmei despre interzicerea propagandei LGBT în școli

27 sep. 10:29   Politică
3 ore in urma 1194 0

Postul public „Radio Moldova”, plătit din banii cetățenilor țării, a refuzat plasarea unui spot audio de prezentare a platformei electorale a candidatului la funcția de președinte, Renato Usatîi.

Candidatul Partidului Nostru a anunțat că, potrivit scrisorii oficiale venite de la compania „Teleradio Moldova” motivul refuzului este faptul că spotul conține fraza lui Renato Usatîi „eu sunt pentru interzicerea propagandei LGBT în școli”. Această decizie a conducerii companiei publice a radioteleviziunii va fi contestată la Curtea de Apel, a declarat Renato Usatîi, anunță Noi.md cu referire la unimedia.info

„Ei mie îmi anulează spotul și cer să exclud fraza că eu sunt împotriva propagandei LGBT în școli. Mai degrabă o să excludem toată conducerea Republicii Moldova, decât eu am sa-mi schimb poziția. Mai bine merg în toată țara și explic oamenilor în față poziția mea, decât să fac pe placul guvernării. Sunt sigur că oamenii din toată țara vor fi de acord cu mine!”, a declarat Renato Usatîi în cadrul întâlnirii cu alegătorii în orașul Dondușeni.

Renato Usatîi s-a arătat nedumerit de motivul invocat de conducerea companiei Teleradio-Moldova.

„Explicația lor este că la radio este interzisă „incitarea la discriminare”. Eu nu promovez rasismul. Pur și simplu nu vreau ca minorii, copiii noștri, care pot fi ușor manipulați, să fie lăsați influențați”, a mai spus Renato Usatîi. „Oare acești oameni nu au copii?!”, s-a revoltat candidatul Partidului Nostru.


Joi, printr-o scrisoare oficială, reprezentanții companiei publice „Teleradio-Moldova” au cerut excluderea din spotul electoral al candidatului Renato Usatîi sintagma „eu sunt pentru interzicerea propagandei LGBT în școli”.

1
2
0
0
13

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав