COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov spune că a fost surprins de plecarea lui Grețu

Diacov spune că a fost surprins de plecarea lui Grețu

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov spune că nu s-a așteptat că deputata Efrosinia Grețu să părăsească formațiunea și să adere la „Pro Moldova”.

Potrivit lui Diacov, Grețu i-ar fi povestit de mai multe ori cum ar fi fost „vînată” de „Pro Moldova”, dar l-ar fi asigurat dintotdeauna că nu va accepta sub nicio formă să plece de la democrați și să treacă la grupul condus de Andrian Candu.

„Eu m-am gîndit la oricine, numai nu la ea! Am avut cu dumneaei zeci de discuții și povestea cum o prelucrau și îi spuneau: proasto, vino încoace, măcar ai grijă de familie, că o să faci o capică. Chiar la ultima ședință a fracțiunii povestea cum veneau la ea, și cine a fost și cît îi propuneau”, a declarat Diacov pentru tv8.md.


Dumitru Diacov spune că „Pro Moldova” și-ar fi dorit atît de mult să o convingă pe Efrosinia Grețu, încît și-ar fi folosit toate tacticile.

„Eu cred că echipa respectivă care se ocupă cu pescuitul, atît de tare și-a dorit că au pus în funcțiune toate posibilitățile ca să o ia pe o femeie necăjită. Cred că i-au propus o cifră la care ea nu a mai rezistat”, a mai declarat Diacov.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load