Diacov: Șor a cerut amînarea înregistrării partidului său

Diacov: Șor a cerut amînarea înregistrării partidului său

Amînarea înregistrării Partidului Șor în cursa electorală este un truc făcut la comanda a liderului partidului, consideră fostul procuror al municipiului Chișinău Ivan Diacov, notează Noi.md.

Potrivit lui Diacov, controversatul om de afaceri ar fi cerut acest lucru pentru a-și face PR și a se prezenta în presă drept victimă a sistemului.

„Eu presupun că anume lui Șor îi aparține ideea de a amîna înregistrarea partidului său din două motive: 1. pentru victimizare,pentru PR electoral. Cu această ocazie Șor a trîmbițat în fața susținătorilor săi, în mass-media, pe la televiziuni precum că este persecutat, că el va veni la putere și va demola guvernarea nedreaptă...2. Pentru a nu declara cheltuielile suportate de sărbători, inclusiv și pentru concertele lui Stas Mihailov ca cheltuieli electorale.Rămîne de văzut dacă organele competente vor fi interesate să afle cît l-a costat pe Șor această «rugăminte»”, a comentat Diacov.

Menționăm că la 3 ianuarie Comisia Electorală Centrală nu a înregistrat Partidul ȘOR în cursa electorală pe circumscripția națională, din cauza unor neconformități la dosarele depuse de partid. În urma reexaminării dosarului, Partidul Șor a fost înregistrat ieri de CEC.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load