Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Diacov: ”Sînt dezamăgit de situația în care se găsește acum PDM, dar și partidele de opoziție”

21 oct. 2022,, 13:26   Politică
2088 0

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că PDM încă nu a fost uitat, iar membrii partidului muncește în folosul oamenilor.

Întrebat în cadrul emisiunii ”Puterea a Parta” dacă acesta nu crede că perioada de glorie a partidului a trecut, acesta a spus că situația ”nu e chiar așa”, transmite noi.md cu referire la stiri.

”Sînt dezamăgit de situația în care se găsește acum PDM, dar și partidele de opoziție. Timpurile sînt așa și situația care a dus la această chestiune, prea mare a fost asumarea de către PDM privind situația din R. Moldova în perioada din 2012 pînă în 2019.

PDM a fost în centrul atenției și pe partea bună, dar și în scandaluri. Asta a dus la o dezamăgire și la o poziție nu prea pozitivă, dar și ce s-a întîmplat după 2019, acele dezbinări și plecări a lăsat amprente, dar puterea PDM sînt organizațiile teritoriale”, a declarat Diacov.

De menționat că la data de 20 noiembrie va avea loc Congresul Partidului Democrat.


Întrebat dacă va candida pentru șefia partidului, Diacov a spus că nu are de gînd ”au fost solicitări, dar nu vreau, trebuie să căutăm pe cineva tînăr”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?