Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Diacov: Sînt convins că unii democrați au ieșit din PDM împoriva voinței lor

19 mai. 2020,, 08:15   Politică
3598 3

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, este de părere că unii foști colegi de-ai săi din formațiune au părăsit PDM împotriva voinței lor. În opinia lui, acești oameni „sînt puși în genunchi”.

„Eu sînt mai mult decît convins că acești oameni au plecat împotriva voinței lor, dar au plecat pentru că au existat anumite circumstanțe”, a declarat Diacov în emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Liderul fracțiunii PDM este convins și de faptul că deputații care au plecat din formațiune au fost cumpărați. „Partidul în teritorii nu se vinde, acolo sînt oameni cinstiți, onești și devotați. Iar unii deputați care au fost cumpărați din PLDM, PCRM, din alte partide, iată cu mare regret așa și se întîmplă mai departe.

Amintim că din cei 30 de deputați care au acces în Parlament după alegerile parlamentare din 2018 pe listele Partidului Democrat, fracțiunea a rămas cu 15. Ceilalți au părăsit fracțiunea și s-au alăturat fie grupului „Pro Moldova”, condus de Andrian Candu, fie Partidului Șor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?