X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Diacov, reales președintele fracțiunii PD în Parlament

8 noi. 2019,, 18:59   Politică
2742 3

Dumitru Diacov a fost reales președintele fracțiunii PD în Parlamentul Republicii Moldova. Despre asta a anunțat deputatul democrat Sergiu Sîrbu, în debutul ședinței Legislativului, scrie unimedia.info.

Fostul președinte al fracțiunii Partidului Democraților, Pavel Filip, spune că i-a cedat locul lui Diacov din proprie inițiativă, din motiv că are de făcut multe lucruri în calitate de lider de partid.

„La modul serios, a fost inițiativa și dorința mea. Trebuie să recunosc că nu știam că este atît de mult de muncit în calitate de președintede partid, mai ales în situația în care s-a pomenti PD-ul. Suntem acum într-o fază de resetare a PD-ului, este o muncă enormă. În același timp, după alegerile locale, este vorba despre coalițiile în raioane, aranjamentele pe care tebuie să le facem în raioane pentru a ne menține la guvernarea locală”, a precizat Filip.

Reamintim că în luna martie curent, Pavel Filip a fost ales președinte al fracțiunii PDM din Parlament, iar la 18 iulie, acesta i-a cedat funcția lui Dumitru Diacov.

La începutul lunii octombrie, după ce a fost ales președinte al PDM, Pavel Filip a revenit la conducerea fracțiunii parlamentare, iar acum a renunțat din nou în favoarea lui Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?