X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Diacov răspunde acuzaţiilor lansate de Sturza

29 iul. 2019,, 13:30   Politică
3129 5

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a hotărît să-i răspundă lui Ion Sturza la recentele critici aduse în adresa PD.

Diacov crede că există mii de oameni cinstiți în DPM, adevărați patrioți ai țării și este greșit ca partidul să fie criticat de oamenii din afara acestuia.

"#IonSturza, chiar ii plictisesti pe oameni cu meditatiile tale. Sezand ba la Bucuresti, ba la Viena, din cand in cand, iti aduci aminte de noi toti, « amaratii de moldoveni », cum ne poreclesti tu. Ti- am spus de multe ori: Ioane, vina acasa si lupta aici pentru dreptate! Preferi sa comentezi de la distanta! Ma mira cu cata aroganta vorbesti tu de Partidul Democrat! Iti amintesc ca in PDM sint mii de oameni cinstiti, patrioti si care muncesc zi de zi pentru binele Patriei. Unii din ei au ocupat functii responsabile si si-au facut datoria cu maxima daruire. Tu ai venit in partid in primavara lui 98 si ai plecat din el tot in primavara lui 2001. Eu si colegii ti-am incredintat cele mai importante functii in stat, te-am spriginit si tot te-am laudat. Cu ce ne-ai raspuns tu toti acesti ani? Cu comentarii? Unul mai « batos » decat altul... Iar acum spui ca trebuie de dizolvat partidul. Dar cu ce sint vinovati miile de membri - medici, invatatori, tarani, primari, dar si multii functionari de stat, care si-au indeplinit datoria cinstit? In ciuda agresivitatii tale, Ioane, eu voi face totul pentru a consolida Partidul Democrat, a ne debarasa de tot ce a fost rau, dar de a mentine si a multiplica ceea ce a fost bun. Pe parcursul anilor care i-am trait aici, acasa. Si buni si nu prea. Si la guvernare si in opozitie. PDM, Ioane, este o parte a istoriei noastre zbuciumate. Este si va fi!"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?