COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov nu exclude că apelurile membrilor PDM erau înregistrate pentru Plahotniuc

Diacov nu exclude că apelurile membrilor PDM erau înregistrate pentru Plahotniuc

Președintele de onoare al Partidului Democrat (PDM) Dumitru Diacov spune că membrii formațiunii aveau telefoane interne de model „iPhone” prin intermediul cărora comunicau.

Este vorba de perioada în care Vladimir Plahotniuc era liderul formațiunii. Politicianul nu exclude că apelurile erau înregistrate.

„Eu am avut un astfel de telefon….m-am folosit de el 2-3 ani. Mulți dintre colegi aveau astfel de telefoane interne. Cu acest telefon comunicam inclusiv cu Vladimir Plahotniuc”, a declarat Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la tv8.


Întrebat dacă intuia că apelurile se înregistrează, Dumitru Diacov a declarat: „Poate și se înregistrau. Intuiam că acest telefon nu era unul simplu. Este vorba despre „iPhone 6”/ „iPhone 7”. Plahotniuc suna pe acest număr.

Țin minte că erau numere obișnuite la care apelam prin intermediul acestor telefoane. Potrivit newsmaker.md, responsabil de acest sistem ar fi fost ex-șeful IT al PDM. Diacov spune că acesta era angajatul lui Plahotniuc și nu făcea parte din partid.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load