Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Diacov, în apărarea PAS: Partidul care cîștigă alegerile poartă răspundere pentru numiri

29 sep. 2021,, 11:00   Politică
4977 9

Zarva din jurul numirilor în funcții publice din ultima perioadă nu este justificată, spune președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Potrivit lui Diacov, selecția persoanelor pentru o funcție sau alta, chiar și dacă e vorba de apropiați sau rude ai exponenților guvernării, este prioritatea partidului care a cîștigat alegerile și nimeni nu poate veni cu reproșuri.

„Cîteodată de amuză gălăgia asta în jurul guvernării, și, asta, se produce din cauză că la guvernare avem un singur partid și restul 39 sînt în opoziție. Din acest motiv fiecare încearcă să-și spună punctul de vedere. Partidul care a cîștigat alegerile face ceea ce consideră necesar și nu trebuie să se ridice temepratura la oameni atunci cînd se rezolvă o situație, este numită o persoană. Pentru asta este responsabilitatea partidului. Partidul pentru asta a mers la alegeri, a făcut niște promisiuni, încearcă să le realizeze, este treaba lui cum.

De exemplu cînt Trump a cîștigat alegerile și-a adus echipa în care el are încredere, ginerele cu care poate lucra. Și la noi întotdeauna au fost așa numiri, poate nu erau atîtea reacții”, a menționat Diacov la emisiunea „Cutia Neagră”.

Prestația unei persoane într-o funcție sau alta va putea fi evaluată abia după un an de mandat, mai spune politicianul, acum însă este prematur de a ne da cu părerea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?