X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Diacov îi critică pe deputații care au aderat la Pro Moldova

14 iul. 2020,, 10:15   Politică
3799 1

Îi critică, iar după câteva minute îi roagă să se întoarcă în fracțiunea PD. E vorba de deputatul Dumitru Diacov care spune că aderarea foștilor colegi la grupul parlamentar Pro Moldova este o rușine, însă, în cele din urmă, face apel către ei să se întoarcă în partid. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate.

„Asta e rușinea țării. Cum e posibil dintr-un partid în altul și din deputații unui partid să formezi altul. Pentru ce? Ca să dea jos guvernarea”, a declarat Dumitru Diacov.

Ulterior, în a doua parte a emisiunii, deputatul PD menționează că e pregătit să îi ierte pe cei care au plecat la grupul parlamentar Pro Moldova și să îi accepte din nou în fracțiunea PD, scrie agora.md.

„O parte din deputați, vă rog, întoarceți-vă. Ați făcut o greșeală, noi înțelegem. Noi îi chemăm pe toți. Dacă vor reveni doi sau trei, vom fi la fel de bucuroși”, a mai spus Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?