Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Diacov, gata să-l primească înapoi în PDM pe Sergiu Sîrbu: „Nu e băiat rău”

20 iul. 2021,, 07:25   Politică
5372 10

Dumitru Diacov își exprimă speranța că o parte din foștii membri PDM, care au plecat din partid într-o anumită conjunctură, să revină în formațiune.

Liderul de onoare îi califică drept oameni de treabă și îi așteaptă înapoi în Partidul Democrat din Moldova.

„Eu sper că mulți vor reveni în partid. Au plecat emoțional, au plecat în această conjunctură. Uitați-vă, am fost 30 de deputați și am rămas acuma 11. Eu sper că unii dintre ei se vor întoarce înapoi.

Eu aș vrea ca cineva din echipa din parlament să se întoarcă, chiar am discutat cu vreo cîțiva dintre ei. Nu vreau să… Au plecat în anumite conjuncturi, sînt oameni destul de treabă unii dintre ei și aș vrea ca să revină”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la postul de televiziune TV8.

Întrebat despre Sergiu Sîrbu, care a fost membru al PCRM, ulterior deputat PDM, membru al grupului parlamentar PRO Moldova, care a plecat într-un final la PP Șor, Diacov a zîmbit, menționînd că Sergiu Sîrbu ar fi un băiat de treabă.


„Sergiu a spus că pleacă și nu se mai întoarce. Sîrbu nu e rău băiat, el pur și simplu s-a rătăcit puțin. Este o persoană activă, este un jurist nu rău, шустрый, шустрый (n.r. isteț, isteț)”, a adăugat Dumitru Diacov.

Sergiu Sîrbu, autor al multor legi controversate și adresări la Curtea Constituțională pe timpurile lui Plahotniuc, a declarat că se retrage din politica moldovenească după ce a candidat la alegerile din 11 iulie pe listele Partidului Politic Șor și nu a ajuns în Parlamentul Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?