COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6588

Diacov face dezvăluiri: Cît de autoritar era Plahotniuc

21 mai. 09:14   Politică
3956 5

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a făcut unele dezvăluiri cu privire la atitudinea autoritară a fostului lider, Vlad Plahotniuc.

Potrivit lui Diacov, acesta fusese înlăturat și ținut la distanță față de tot ce însemna luarea deciziilor în partid, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.md.

„Eu am avut o înțelegere cu fostul lider: ca din când în când să spun și alte păreri decât cele ale majorității. Și undeva un an de zile chestia asta a fost suportată. Dar pe urmă, când toți vin cu laude și iar laude, și doar unul vine și spune că nu e corect sau nu e bine – până la urmă ăsta care strică nervii e dat la o parte.

A fost o situație dramatică, atunci când am discutat despre demisia lui Filat. Și 4 deputați ne-am înțeles să nu votăm, dar 2 au cedat și am rămas eu și dl Țulea. Am avut multe situații dramatice și am ajuns la ceea că practic, în ultimul timp am fost înlăturat, am fost ținut la distanță, ca să nu-și strice nervii”, a declarat Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul JurnalTV.

Democratul a mai recunoscut că pe timpul lui Vlad Plahotniuc, în partid era o monitorizare dură a acțiunilor și vorbelor spuse în public de către membrii PD și că toți erau supravegheați.


Referitor la liderul anterior, Marian Lupu, Diacov spune că l-a invitat personal, după ce Lupu părăsise Partidul Comuniștilor. „Eu pe dl Lupu l-am invitat din proprie inițiativă, când a plecat de la PCRM. Poate dl Plahotniuc și a intervenit cumva, dar eu am dus tratative cu Lupu tet-a-tet”, afirmă Dumitru Diacov.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽