Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Diacov face dezvăluiri: Cît de autoritar era Plahotniuc

21 mai. 2021,, 09:14   Politică
5440 5

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a făcut unele dezvăluiri cu privire la atitudinea autoritară a fostului lider, Vlad Plahotniuc.

Potrivit lui Diacov, acesta fusese înlăturat și ținut la distanță față de tot ce însemna luarea deciziilor în partid, transmite Noi.md cu referire la Realitatea.md.

„Eu am avut o înțelegere cu fostul lider: ca din când în când să spun și alte păreri decât cele ale majorității. Și undeva un an de zile chestia asta a fost suportată. Dar pe urmă, când toți vin cu laude și iar laude, și doar unul vine și spune că nu e corect sau nu e bine – până la urmă ăsta care strică nervii e dat la o parte.

A fost o situație dramatică, atunci când am discutat despre demisia lui Filat. Și 4 deputați ne-am înțeles să nu votăm, dar 2 au cedat și am rămas eu și dl Țulea. Am avut multe situații dramatice și am ajuns la ceea că practic, în ultimul timp am fost înlăturat, am fost ținut la distanță, ca să nu-și strice nervii”, a declarat Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la postul JurnalTV.

Democratul a mai recunoscut că pe timpul lui Vlad Plahotniuc, în partid era o monitorizare dură a acțiunilor și vorbelor spuse în public de către membrii PD și că toți erau supravegheați.


Referitor la liderul anterior, Marian Lupu, Diacov spune că l-a invitat personal, după ce Lupu părăsise Partidul Comuniștilor. „Eu pe dl Lupu l-am invitat din proprie inițiativă, când a plecat de la PCRM. Poate dl Plahotniuc și a intervenit cumva, dar eu am dus tratative cu Lupu tet-a-tet”, afirmă Dumitru Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?