COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov despre Plahotniuc: Dacă m-ar fi ascultat, era acum acasă

Diacov despre Plahotniuc: Dacă m-ar fi ascultat, era acum acasă

Președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova susține că în ultimii ani relațiile sale cu Plahotniuc au fost dificile.

Nu ne înțelegeam bine. Iar după fuga oligarhului din țară ei au avut cîteva discuții la telefon, dar acest lucru deja nu schimbă nimic. Anunțul a fost făcut de Dumitru Diacov în cadrul emisiunii „Piatnița s Anatoliem Golea”, relatează eNews.

- Știu că vă afectează foarte mult tot ceea ce privește traseiștii, cumpărarea deputaților voștri. Lucrați cu toată lumea. Același Angel Agachi.


„Pentru mine personal a fost foarte jigniitor. Am vorbit cu el de multe ori, și-a făcut cruce și a jurat că nu va pleca niciodată, pentru nimic în lume. El a mai părăsit odată Partidul Democrat. Cu doar cîteva zile înainte am avut o ședință la Telenești, a rostit discursuri în fața tuturor. Și apoi a deconectat telefonul. Și a fost deja văzut la o plimbare cu Cebotari”.

- Nu ați avut nicio dorință în această perioadă să-l sunați pe domnul Plahotniuc, pe care îl cunoașteți de multă vreme, cu care ați comunicat, să-i spuneți - oprește-te...

„Am avut o relație tensionată în ultimul an sau doi. Nu mă asculta. Altfel, ar fi acasă acum. Am avut mai multe discuții cu el după ce a plecat, ultima în luna octombrie a anului trecut. Nu am nicio dorință să sun suna în astfel de situație, doar nu sînt naiv?”

- Se vorbea că ați fost și dvs la Miami cu domnul Philip. El a negat mult timp, dar ulterior a recunoscut.

„Eu neg și astăzi. Dacă m-aș fi întîlnit, a doua zi aș fi spus acest lucru, nu mă tem de nimeni. Și nu am mințit niciodată în astfel de chestiuni, de ce aș face asta?”

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load