X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Diacov, despre calitățile lui Plahotniuc

10 oct. 2019,, 07:30   Politică
5586 2

Dumitru Diacov a declarat că Vlad Plahotniuc avea „calități extraordinare pozitive”, dar și „negative, de a controla”.

Președintele de onoare a PD a mai spus că principiile de organizare a guvernării de pe timpul lui Plahotniuc ar fi folositoare și actualilor guvernanți.

„Plahotniuc a avut calități extraordinare pozitive. A existat o disciplină internă. Dar a fost și o parte negativă, de a controla”, a declarat Diacov la Jurnal TV.

Potrivit lui Dumitru Diacov, „este foarte important pentru o țară ca Republica Moldova, care are multe probleme, ca în instituțiile executive ale statului, să existe o disciplină, noi vrem să existe democrație, dar trebuie și organizare”.

Întrebat dacă e corect că Vlad Plahotniuc, care nu deținea funcții oficiale în stat, se implica în deciziile guvernării, Diacov a spus că „acest lucru ar fi de folos și astăzi. Ca majoritatea parlamentară să se întîlnească împreună, să discute”.


Întrebat ce părere are despre dosarele penale deschise pe numele unor membri ai PD, Diacov a răspuns: „Dacă cineva din ai noștri are probleme cu justiția, nu sîntem împotivă ca ei să răspundă. PD nu dorește să devină avocatul nimănui, fiecare om trebuie să răspundă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?