COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Diacov, despre calitățile lui Plahotniuc

Diacov, despre calitățile lui Plahotniuc

Dumitru Diacov a declarat că Vlad Plahotniuc avea „calități extraordinare pozitive”, dar și „negative, de a controla”.

Președintele de onoare a PD a mai spus că principiile de organizare a guvernării de pe timpul lui Plahotniuc ar fi folositoare și actualilor guvernanți.

„Plahotniuc a avut calități extraordinare pozitive. A existat o disciplină internă. Dar a fost și o parte negativă, de a controla”, a declarat Diacov la Jurnal TV.


Potrivit lui Dumitru Diacov, „este foarte important pentru o țară ca Republica Moldova, care are multe probleme, ca în instituțiile executive ale statului, să existe o disciplină, noi vrem să existe democrație, dar trebuie și organizare”.

Întrebat dacă e corect că Vlad Plahotniuc, care nu deținea funcții oficiale în stat, se implica în deciziile guvernării, Diacov a spus că „acest lucru ar fi de folos și astăzi. Ca majoritatea parlamentară să se întîlnească împreună, să discute”.

Întrebat ce părere are despre dosarele penale deschise pe numele unor membri ai PD, Diacov a răspuns: „Dacă cineva din ai noștri are probleme cu justiția, nu sîntem împotivă ca ei să răspundă. PD nu dorește să devină avocatul nimănui, fiecare om trebuie să răspundă”.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load