COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Diacov: Banii din furtul miliardului nu vor mai reveni în haznaua statului

Diacov: Banii din furtul miliardului nu vor mai reveni în haznaua statului

Fostul procuror-șef al municipiului Chișinău, Ivan Diacov, consideră că banii care au fost fraudați în cazul furtului miliardului nu vor mai reveni niciodată în haznaua statului.

Fostul procuror spune că nu va fi stabilit niciodată nici adevărul despre „furtul secolului” pentru că nu există voință, transmite NOI.md cu referire la IPN.

Ivan Diacov spune că dosarul fraudei bancare a fost mușamalizat de la bun început de către Procuratura Generală, încă de atunci cînd a fost arestat șeful Consiliului de administrație al Băncii de Economii Grigore Gacikevici. „Nu se va mai stabili niciodată adevărul adevărat. Da, niște adevăruri se vor spune, dar adevărul adevărat și banul în haznaua statului n-o să mai vină”, a afirmat Ivan Diacov în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4.

Fostul procuror declară că aceeași soartă are și dosarul legat de evenimentele care au avut loc pe 7 aprilie 2009. Potrivit lui, mulți oameni cunosc ce s-a întîmplat atunci în centrul Chișinăului, dar nu există voință pentru tot adevărul. „Știe multă lume ce s-a întîmplat la 7 aprilie, dar unii care trebuiau să ia măsuri, au fost responsabili, cum ar fi Igor Popa și alții, au mușamalizat cazul. Unii care erau responsabili de cei care trebuiau să ia măsuri, care erau la puterea politică, știu cum a fost, dar au diferite interese politice și iată așa s-a mușamalizat cazul”, a menționat Diacov.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load