X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Diacov anunță în care circumscripție va candida Plahotniuc

30 noi. 2018,, 09:20   Politică
4239 6

Invitat la emisiunea „Puterea a patra” de la N4 TV, președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat că „este evident” că liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc, va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie pe circumscipția Nisporeni, acolo unde se afla satul său natal.

Mai mult, democratul afirmă că șeful său de partid va candida atît pe circumscripție, cît și pe lista de partid.

Totodată, Diacov a declarat că dacă premierul Pavel Filip va candida la alegerile parlamentare, atunci o va face pe circumscripția Strășeni, de unde este originar (n. r. - satul Pănășești).

„E evident că domnul Plahotniuc va candida pe cirscumscripția Nisporeni? E normal să candideze și pe lista de partid, și pe circumscripție”, a declarat Diacov.

Oficial, democrații nu au anunțat despre nicio candidatură pentru viitorul scrutin parlamentar.


„Se discută fără gălăgie, fără îmbulzeală. Cred că pînă la sfîrșitul lunii viitoare vom avea lista completă a celor care vor candida. Candidați pot deveni numai după 24 decembrie, cînd Consiliul Național Politic va accepta lista”, a spus politicianul.

Totodată, Dumitru Diacov a sugerat că premierul Filip ar putea candida pe circumscripția Strășeni.

Întrebat dacă Andrian Candu va candida și unde, Dumitru Diacov a răspuns că nu a vorbit la acest subiect cu președintele Parlamentului.

În privința intenției fratelui său, Ion Diacov, de a candida pe o circumscripție electorală din Chișinău, Dumitru Diacov spune că a încercat să-l convingă să nu facă acest pas.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?