Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Diacov: Am și dormit la partid, îmi e obijduitor de ce s-a întîmplat cu PDM (VIDEO)

25 iun. 2019,, 13:00   Politică
5174 10

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a fost cuprins de emoție, fiind întrebat dacă îi poartă pică fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc. „Îmi este foarte obijduitor”, a spus el în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

„Mie îmi este obijduitor. Îmi este foarte obijduitor de ceea ce s-a întîmplat cu PDM, partidul pe care eu l-am fondat... 25 de ani... eu nu am business. Eu am dormit la partid, eu nu am dormit nopți la rînd”, a spus Diacov vădit emoționat, scrie Agora.

Întrebat dacă îi este rușine pentru ce a făcut PDM în ultimii ani, democratul a declarat: „Nu îmi este plăcut că așa s-a întîmplat. Nu a meritat-o nici PDM, nici oamenii din partid. Este o greșeală că așa s-a întîmplat. Noi ne-am fi putut înțelege și să formăm o coaliție. Dar s-a întîmplat ce s-a întîmplat. Nu mai poți întoarce timpul”.

Amintim că, luni, 24 iunie, Vlad Plahotniuc a anunțat că și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Democrat, dar că nu va ceda mandatul de deputat. Democratul Sergiu Sîrbu ne-a spus că Plahotniuc a renunțat și la statutul de membru al PDM.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?