X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Diacov: Am avut o relație tensionată cu Plahotniuc

14 mar. 2023,, 13:29   Politică
2894 0

Fostul președinte de onoare al Partidului democrat, Dumitru Diacov, nu crede că fostul președinte al partidului Vladimir Plahotniuc poate reveni în politică. Potrivit agenției „INFOTAG”, el a afirmat acest lucru în emisiunea „Săptămîna nouă cu Anatolie Golea” de la postul TV8.

„Nu cred că se poate întoarce în politică. Pentru a te angaja în politică, trebuie să fii aici și nu la distanță ”, a spus Diacov.

Lui i-a fost greu să răspundă la întrebarea dacă Plahotniuc are vreo legătură cu rebranding-ul Partidului democrat și transformarea acestuia în Partidul social democrat european.


„Nu știu despre participarea lui Plahotniuc la asta, nu vreau să speculez. Pot să spun doar că (în PDM) am fost pe margine, iar cei care au luat decizia (de redenumire a partidului – „I.”) au fost apropiați de Plahotniuc. Am avut o relație tensionată cu Plahotniuc. Iar acei trei oameni erau foarte apropiați”, a spus Diacov.

Răspunzînd la întrebări, Diacov a recunoscut că după plecarea lui Vlad Plahotniuc din Moldova a vorbit cu acesta la telefon.

„Am vorbit la telefon... Probabil de 5-6-7-8 ori, l-am felicitat de ziua lui, am vorbit atunci despre situația din partid”, a spus politicianul.

El a remarcat că aceasta s-a întîmplat cu mai mult timp înainte, iar în ultimele șase luni sau un an nu a existat nicio comunicare.

0
0
1
0
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?