X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Diacov a comentat plecarea lui Sîrbu de la Pro Moldova

23 oct. 2020,, 21:15   Politică
9379 2

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, nu-i vede deocamdată afiliați la nicio fracțiune pe deputații care și-au anunțat plecarea din grupul Pro Moldova. Potrivit lui, decizia ar fi generată de anumite situații interne, transmite agora.md.

Întrebat dacă i-ar primi înapoi în Partidul Democrat, Diacov a declarat că e nevoie de dialog, pentru că în viață oamenii mai greșesc.

„Am discutat cu Sergiu Sîrbu. El e foarte emoționat. Nu vreau să intru în detalii. Pasul ăsta denotă cît e de firavă situația noastră, cîtă imprevizibilitate există în politica moldovenească. De unde să iei stabilitate? Nu vreau să fac previziuni, dar este o situație dramatică. Mișcarea unui deputat nu se produce din senin. Este o urmare a unor evoluții, evenimente, situații”, a declarat pentru agora.md Dumitru Diacov.

Politicianul a spus că deocamdată nu crede că cei trei vor adera la vreo fracțiune.

„Am vorbit cu el. Am așa o intuiție că decizia e generată de o insatisfacție. Nu leg decizia nici de grupul Șor. Eu o leg de o incertitudine internă că nu știu unde să se oprească. Ei au ales că e mai bine să fie separat, decît să se înregimenteze undeva. Eu nu cred că sînt atrași nici de socialiști, nici de Șor, nici de Maia. Cred că vor să stea deoparte”, a mai adăugat Diacov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?