X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Diacov a comentat decizia grupului Plahotniuc de a părăsi PDM: Regretabil, dar pentru noi era clar că ei se pregătesc

19 feb. 2020,, 11:58   Politică
3923 2

Deputatul PDM, Dumitru Diacov, spune că Adrian Candu nu i-a anunțat despre decizia sa de a părăsi formațiunea.

“Doi dintre colegi au spus că se gândesc, dar domnul Candu nu ne-a anunțat. Nu ne-a onorat cu prezența și cu un anunț. Este regretabil, dar pentru noi era clar că ei se pregătesc.”, a declarat Diacov pentru Unimedia.

Totodată, Dumitru Diacov a spus că astăzi a aflat vestea de pe internet.

Șase deputați democrați, Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Corneliu Padnevici, Eleonora Graur și Grigore Repeșciuc, toți apropiați fostului lider al PDM, Vlad Plahotniuc, au părăsit, astăzi formațiunea. În cadrul unei conferințe de presă ei au declarat că nu sunt de acord cu mai multe decizii, luate de conducerea PDM.

Cei șase deputați au anunțat astăzi, că părăsesc PDM pentru că nu sunt de acord cu mai multe acțiuni ale partidului. În special aceștia au criticat participarea conducerii PDM la o ședință de lucru cu PSRM. În cadrul unei emisiuni la TVR Moldova, liderul democraților Pavel Filip a spus că acești deputați sunt supărați pentru că nu sunt în conducerea formațiunii. Mai mult decât atât, potrivit lui Filip, democrații și anterior au participat la ședințe cu socialiștii, iar Candu și Sîrbu cunoșteau acest lucru și nu erau împotrivă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?