Preşedintele stiri: 3603

Dezvăluiri: Plahotniuc participă la şedinţele fostului Partid Democrat

17 mar. 22:31   Politică
2989 0

Vladimir Plahotniuc, care a părăsit Moldova în 2019, vorbește prin skype la şedinţele organizațiilor teritoriale ale fostului Partid democrat (PDM).

Potrivit agenției „INFOTAG”, acest lucru a fost anunțat joi seară, pe postul TVR-Moldova, de către președintele Partidului schimbării, Ştefan Gligor.

Potrivit politicianului, un alt fost deputat democrat, Eugeniu Nichiforciuc, își creează propriul partid politic.

„Sistemul de urmărire penală nu a făcut față provocărilor. Nu este vorba doar despre gruparea Şor. Alte grupări criminale se descurcă și ele bine. Eugeniu Nichiforciuc adună oameni și creează un proiect politic. Nu are probleme, organizează întîlniri”, a spus politicianul.

Vorbind despre participarea lui Plahotniuc la astfel de şedinţe, Gligor a spus că se referă la „organizarea teritorială a fostului PDM de la Nisporeni”.

„Trag un semnal de alarmă, pentru că nu este totul în ordine la noi acasă”, a conchis liderul Partidului schimbării.

În noiembrie anul trecut, Partidul democrat a fost redenumit în „Partidul social democrat european”. Lider al acestuia a devenit fostul ministru al agriculturii Ion Sulă.

1
2
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий