Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Dezvăluiri noi de la Cavcaliuc: Afacere cu fum, protejată de un demnitar

21 iun. 2021,, 17:20   Politică
4174 10

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, susține că un alt candidat la anticipate ar fi implicat în niște ilegalități.

De data aceasta este vorba despre contrabanda cu țigări în valoare de milioane, nu de lei, concretizează Cavcaliuc, transmite Știri.md.

Liderul PACE spune că în schema de contrabandă este implicat un actual demnitar care tinde spre fotoliul de deputat.

Cavcaliuc a mai adăugat că a obținut informația din niște surse sigure, iar numele persoanei nu va divulga din motive de securitate.

”Recent am primit o informație de la un om al legii, pe care am decis să o fac publică.


Este vorba despre contrabandă cu țigări în proporții deosebit de mari, protejată de ”oameni nebuni”, care ACUM încă se mai află în Parlament. În urma dezvăluirilor mele anterioare, unii dintre ei au renunțat să mai candideze pentru funcția de deputat.

În terminalul vamal Tehnopolis din Iași este sub sechestru un camion, oprit la începutul lunii iunie de forțele de ordine din Romînia, în județul Buzău.

Camionul, condus de un cetățean al Republicii Moldova, care acum este reținut și cercetat penal de autoritățile romîne, transporta, conform actelor, cereale și furaje.

În realitate, marfa principală este un lot enorm de țigări în valoare de milioane, nu de lei.

Persoana care m-a informat afirmă că doar în acest an, camionul respectiv a făcut 11 curse, cu aceeași marfă declarată și a trecut prin Vama Sculeni, iar în tură de fiecare dată erau aceiași oameni.

Din informațiile livrate mie, planează suspiciunea și bănuiala rezonabilă că în spatele acestei afaceri cu fum stă un individ care ACUM se mai află în Parlament și se vrea iar să devină deputat, un fost candidat pentru funcția de deputat și un complice al acestuia din Guvern”, a declarat Cavcaliuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?