Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dezbateri aprinse în Parlament: "Ai încălcat legea? Atunci la pușcărie!"

21 iul. 2022,, 15:44   Politică
2858 0

"Toți cei vionvați trebuie să răspundă în fața legii", a declarat astăzi deputatul PAS Lilian Carp, în contextul dezbaterilor privind solicitarea procurorului general de a o lipsi de imunitate parlamentară pe deputata Partidul Șor Marina Tauber.

Carp a remarcat că atît timp cît există dovezi asupra celor ce i se incriminează deputatei Tauber, toate aceste acțiuni ale procurorilor trebuie să ducă la o finalitate.

"Nimeni aici nu are un sentiment despre faptul că trebuie sau nu trebuie să bați din palme, pentru că pînă la urmă trebuie să compătimești persoana. Pînă la urmă ce fac hoții? Ei găsesc o jertfă care semnează toate fărădelegile, în timp ce ei stau undeva pe la Londra și pe la Tel-Aviv. Există atît probe video, există stenograme, există martori, toate acestea trebuie să ducă la o finalitate. Lumea ne-a dat un mandat de 4 ani de zile și trebuie să facem ordine, noi nu trăim cu sentimentul că trăim veșnic. Ai încălcat legea, atunci la pușcărie", a menționat Lilian Carp.

Totodată, deputatul PAS Mihail Druță a remarcat că Ilan Șor trebuie să întoarcă poporului banii furați, iar toți cei implicați în scheme de spălare de bani să fie trași la răspundere.

"Nu vreau să las să fie prostit poporul meu și oamenii din diasporă, noi nu vrem să fie ridicată imunitatea parlamentară la nimeni, noi vrem o luptă politică cinstită. Noi vrem ca Ilan Șor să întoarcă în R.Moldova a 13 miliarde 600 de milioane pe conturile statului, ale poporului R.Moldova, fără niciun fel de condiții. Rușine să vă fie pentru că aveți nerușinarea să ne țineți morală! Toți banii pentru concerte care le-ați cheltuit ar fi bine să le transmiteți pe conturile bătrînilor și pensionarilor. Rușine să vă fie, rușine, rușine, rușine!", a declarat Mihail Druță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?