X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Despre ce au discutat preşedintele Moldovei şi ambasadorul Rusiei?

8 oct. 2019,, 16:50   Politică
2870 2

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. În cadrul dialogului, cei doi oficiali au discutat chestiuni legate de parteneriatul strategic moldo-rus și au punctat mai multe acțiuni comune de pe agenda bilaterală, comunică Noi.md.

Interlocutorii au remarcat cu satisfacție intensificarea contactelor la nivelul Președinților, organelor legislative și ministerelor de externe ale statelor noastre. Cei doi au dat o apreciere înaltă rezultatelor Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru cooperare comercial-economică și ale celui de-al doilea Forum economic moldo-rus care au avut loc la Chișinău în luna septembrie, curent.

De asemenea, Igor Dodon şi Oleg Vasneţov au subliniat importanța cooperării dintre Republica Moldova și Federația Rusă pe platforma Uniunii Economice Eurasiatice și în cadrul Comunității Statelor Independente, în contextul demarării lucrărilor Consiliului șefilor de stat care va avea loc la Așgabat, începînd cu 10 octombrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?