Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Deschis spre dialog dar.... Ce spune PDM despre invitația lui Igor Dodon la discuții

25 mar. 2019,, 12:57   Politică
5288 3

Președintele Dodon i-a invitat mîine la Reședința de Stat, pe liderii partidelor parlamentare, Grecianîi (PSRM), Plahotniuc (PDM), Năstase și Maia Sandu (DA și PAS), la discuții prinvind formarea unei majorități parlamentare.

Contatctat de Telegraph.md, purtătorul de cuvînd al PDM, Vitalie Gămurari, a răspuns că: „Urmează sa se discute azi sau mîine dimineață în partid și vom comunica decizia noastră. Dar ca abordare PDM este deschis dialogului, este primul partid care a invitat public la dialog pentru crearea majorității politice, așadar cel mai probabil va da curs acestei invitații”.

„PDM a avertizat imediat după alegeri ca lipsa dialogului între partide ar putea duce la o criza politică și a făcut apel la un comportament matur din partea politicienilor. Componența în care s-ar merge nu o cunosc”, a adăugat Gămurari.

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a invitat mîine la reședința de Stat, liderii PSRM, PD şi cei ai blocului ACUM pentru a discuta în legătură cu activitatea Parlamentului nou creat

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?