Incendii stiri: 559
Criza energetică stiri: 1748

Deputații ȘOR au rămas fără salariu

2 dec. 2022,, 10:48   Politică
3975 0

Deputații din fracțiunea parlamentară a Partidului ȘOR, au rămas fără 75% din salariul lunar și fără indemnizațiile lunare neimpozitate pentru transport.

Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Parlamentului Republicii Moldova.

”În contextul solicitărilor venite din partea reprezentanților mass-media privind sancționarea deputaților pentru absențe nemotivate de la ședințele Parlamentului, vă comunicăm următoarea informație:

În vederea respectării prevederilor art. 131 din Regulamentul Parlamentului, adoptat prin Legea nr. 797/1996, pentru absența fără motiv întemeiat pe parcursul lunii noiembrie de la şedinţele Parlamentului și ale comisiilor permanente, au fost sancționați, prin reținerea a 75% din salariu şi din indemnizația lunară neimpozabilă pentru transport, deputații Fracțiunii parlamentare Partidul ȘOR, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Petru Jardan și Denis Ulanov”, se arată în nota emisă presei.

Totodată, a fost sancționat și deputatul Fracțiunii parlamentare a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Constantin Starîș, pentru absență fără motiv întemeiat pe parcursul lunii noiembrie de la trei şedinţe ale comisiei permanente din care face parte, prin reținerea a 50% din salariu şi din indemnizația lunară neimpozabilă pentru transport.


Reamintim că deputații PP Șor au boicotat pe tot parcursul lunii noiembrie ședințele Parlamentului. Deocamdată nici deputații ȘOR, dar nici Constantin Starîș nu au venit cu un comentariu.

5
1
0
0
17

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий