Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Deputații PAS și PSRM ar fi negociat data alegerilor parlamentare

16 feb. 2021,, 13:42   Politică
2939 2

Deputații PSRM și PAS ar fi avut o întîlnire în care s-ar fi negociat data alegerilor parlamentare anticipate, însă negocierile ar fi picat după ce președinta Maia Sandu a refuzat să se vadă cu liderul PSRM, Igor Dodon.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate la TV8.

„Socialiștii își doresc alegeri parlamentare anticipate. Săptămîna trecută, au fost discuții cu colegii din PAS. S-a convenit asupra unui anumit scenariu pentru a ne apropia de alegerile parlamentare anticipate și urma să fie întărite de liderii formațiunilor politice. Cei de la PAS nu au dorit să facă această înțelegere între lideri”, a spus deputatul PSRM, Grigore Novac, transmite agora.md.

La rîndul său, deputatul PAS Sergiu Litvinenco a spus că președinta Maia Sandu a refuzat să participe la o întrevedere cu liderul PSRM, Igor Dodon.

„Am discutat acest lucru, două învestiri se resping și mergem la anticipate. Igor Dodon voia o întîlnire cu Maia Sandu. Cine este Igor Dodon la momentul de față? Este un președinte de partid. Respectiv, o întîlnire între Igor Dodon și Maia Sandu este de principiu imposibilă”, a spus Sergiu Litvinenco.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?