X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Maia Sandu: "Să-i lăsăm pe măscărici singuri"

2 apr. 2019,, 10:25   Politică
3178 3

Doar deputații Partidului Șor au dat curs invitației blocului ACUM de a participa la dezbaterea pachetului de legi privind demiterea mai multor șefi de instituții, notează Noi.md.

La discuțiile preconizate pentru ora 10.00, la Parlament, a venit Marina Tauber, Reghina Apostolova și Denis Ulianov. Aceștia au declarat că au acceptat invitația cu intenția de a forma “o opoziție puternică în Parlament” împreună cu blocul ACUM.

„Am venit să discutăm, cred că avem dreptul să spunem ceva, am venit cu gînduri bune. În spatele nostru stau oamenii care ne-au ales. În blocul ACUM sînt 26 de deputați, la noi sînt 7 - de ce nu putem deveni mai puternici, să devenim o opoziție puternică, să combinăm inițiativele noastre legislative? Am dorit să discutăm inițiativele propuse de ei, să fie clar și pentru cetățeni că aceste proiecte vor lucra și pentru oameni”, a declarat deputata Partidului Șor, Marina Tauber.

Totodată, deputații Partidului Șor au precizat că dacă se va ajunge la alegeri anticipate, blocul ACUM va purta responsabilitatea pentru această situație.

De cealaltă parte, reprezentanții blocului ACUM au părăsit sala. Andrei Năstase și Maia Sandu au anunțat încă de ieri că deputații Partidului Șor nu sînt bineveniți la acest discuții.


"Constatăm că alți deputați nu au venit la dezbateri, care sînt considerentele, vom veadea. Oamenii așteaptă ca cei trimiși în Parlament să facă Legislativul funcțional, să adopte politici în domeniul social, prioritatea noastră rămîne eliberarea instituțiilor statului", a declarat Năstase.

"Să-i lăsăm pe măscărici singuri", a spus la rîndul ei Maia Sandu înainte să părăsească sala de ședințe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?