Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Deputații din sudul Moldovei vor să studieze experiența parlamentarilor din Azerbaidjan

5 noi. 2021,, 15:45   Politică
3044 0

Deputații Adunării Populare a Găgăuziei, entitate teritorial-autonomă din Republica Moldova, vor să studieze experiența parlamentarilor din Azerbaidjan.

Despre acest lucru s-a discutat în cadrul întrevederii pe care șeful Găgăuziei, Irina Vlah, a avut-o la Baku cu Vicepreședintele Adunării Naționale a Azerbaidjanului, Adil Abis oglu Aliyev, în clădirea Parlamentului Azerbaidjanului.

În debutul discuției, Bașcanul a mulțumit pentru construcția Scolii de Arte din or. Ciadîr-Lunga, finanțată de fondul Heydar Aliyev.

A fost făcut un schimb de opinii referitoare la evoluția situației pandemice, sociale și economice și problemele în realizarea campaniei de vaccinare.

"Recent s-au încheiat alegerile în Adunarea Populară a Găgăuziei. Curând deputații legislaturii noi își vor începe activitatea. Pentru a spori eficiență Adunării Populare ar fi util realizarea unui ciclu de schimb de experiență în organizarea activității parlamentare și credem că experiența parlamentarilor din Azerbaidjan ar fi foarte utilă. Vă rog să examinați posibilitatea realizării unor activități comune cu deputații Adunării Populare - așa activități vor consolida prietenia noastră", a spus Irina Vlah în cadrul întîlnirii.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?