X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Deputații au discutat despre ”foaia de parcurs” privind desfășurarea alegerilor anticipate

7 dec. 2020,, 16:35   Politică
5508 7

Astăzi, în Parlamentul Republicii Moldova a avut loc prima întrevedere cu privire la "foaia de parcurs" privind desfășurarea alegerilor anticipate. Primul pas spre dizolvarea legală a Parlamentului a fost făcut de deputații PSRM și platforma "Pentru Moldova", relatează Noi.md.

În special, după cum a declarat în cadrul unui briefing de presă vicepreședintele parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, astăzi, deputații socialiști și reprezentanții platformei parlamentare "Pentru Moldova" a desfășurat prima întîlnire privind elaborarea "foii de parcurs" pentru dizolvarea legală a parlamentului și anunțarea alegerilor anticipate.

"Ne adresăm repetat tuturor fracțiunilor parlamentare: PAS, platforma DA și altele. Delegați cîte un reprezentant pentru a discuta și a găsi o soluție pentru dizolvarea legală a Parlamentului. Îmi pare rău că timpul a trecut și cei care au strigat frumos în strada "Anticipate" nu răspund. Veniți și în cadrul platformei parlamentare demonstrați că aveți o viziune. Noi nu credem că procedurile constituționale pot fi efectuate pe stradă”, a declarat Vlad Batrîncea.

Deputații PSRM au invitat săptămîna trecută toate partidele parlamentare să participe la discuțiile privind modul de dizolvare a Parlamentului și desfășurarea alegerilor anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?